Liity Jäseneksi

Tervetuloa mukaan, hymyllä ja sydämellä!

Sotilaskotityö

Sotilaskotityö on palkitseva ja innostava harrastus, jossa voit tehdä vapaaehtoista maanpuolustustyötä ja samalla oppia uutta. Voit harrastaa sotilaskotityötä juuri niin paljon kuin oma elämäntilanteesi antaa mahdollisuuden. Sotilaskotityössä voit myös itse valita yhden tai useamman suuntautumisvaihtoehdon, eli jaoston, jossa haluat toimia.

Yhdistyksemme jäseneksi voi liittyä kuka tahansa yhdistyksen hallituksen hyväksymä 16 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen. Nuorisojaostossa voi aloittaa jo 10-vuotiaana. Yläikärajaa ei sotilaskotiharrastuksessa ole. Voit täyttää jäsenhakemuksen sivun alalaidassa.

Toimintaamme ohjaavat sotilaskotijärjestön arvot

sotilaskoti
Z

Vapaaehtoisuus

Z

Luotettavuus

Z

Palvelualttius

Z

Yhteisöllisyys

Z

Iloisuus

Z

Osaaminen ja itsensä kehittäminen

Jäsenenä

Jäsenenä pääset osallistumaan yhdistyksen järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin. Yhdistyksen jäsenmaksu vuonna 2022 on toimiville jäsenille 15 euroa ja kannattajajäsenille 30 euroa. Yhdistys toivottaa erityisen lämpimästi tervetulleeksi toimivat jäsenet, jotka antavat arvokkaan vapaaehtoisen työpanoksensa toimiessaan eri tehtävissä. Kannattajajäseniltä ei nimensä mukaisesti edellytetä sotilaskotityöhön osallistumista.
Maksamalla jäsenmaksun olet vakuutettuna sotilaskotityössä ollessasi.

Kaikille jäsenille lähetetään Sotilaskoti-lehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

sotilaskoti

Jäsenhakemus

Haluan liittyä Niinisalon sotilaskotiyhdistykseen

Jaostot, joissa haluan toimia (voit valita yhden tai useamman)

Jäsentiedote

Tiedot tallennetaan Sotilaskotijärjestön jäsenrekisteritietokantaan. Tietoja ylläpitää sotilaskotiyhdistyksen jäsenrekisterinhoitaja. Henkilötietoja voidaan luovuttaa Puolustusvoimille kulku- tai ajolupaa tai muuta yhdistyksen toimintaan liittyvää tarvetta varten, verohallinnolle maksettaessa matkakorvauksia tai muita palkkioita sekä vakuutusyhtiölle, jäsenten hakiessa korvausta ryhmätapaturmavakuutuksesta. Jäsenen velvollisuus on huolehtia muuttuneiden tietojen ilmoittamisesta omaan sotilaskotiyhdistykseen jäsenrekisterihoitajalle. Jäsenellä on omien tietojen tarkastus- ja korjausmahdollisuus yhdistyksen jäsenrekisterinhoitajan kautta. Jäsen voi pyytää poistamaan tiedot rekisteristä. Sotilaskotityö on vapaaehtoista maanpuolustustyötä, jota tehdään varuskunnissa ja siksi jäsenyys edellyttää Suomen kansalaisuutta. Laittamalla rastin ruutuun, suostun, että kansalaisuuteni tarkistetaan.

Yhteystiedot

Niinisalon Sotilaskotiyhdistys ry

Kotitie 32, 38840 Niinisalo

 

Soita meille

 Puh. 0299 443 970

Sotkun WhatsApp: 0413176767

Lähetä sähköpostia

niisky@sotilaskoti.com